Sobre l’autor

Em dic Albert Llanos, entusiasta de la història i sobretot curiós, molt curiós; amb ganes de descobrir els petits detalls i secrets que amaga la històrica ciutat de Tarragona en els racons dels seus carrers, en els seus edificis i en diferents indrets que han passat inadvertits al llarg dels segles.

Aquest blog neix amb la idea de donar a conèixer tots aquests secrets que amaga la ciutat de Tarragona i els seus voltants. Es tracta d’un projecte de divulgació històrica centrat en la ciutat de Tarragona amb la voluntat que les tarragonines i els tarragonins puguin conèixer més aspectes de la ciutat que els ha vist crèixer.

Per tant, és un blog de caràcter molt local, però que dóna la benvinguda a qualsevol amant de la història, ja que en molts dels articles es tracten aspectes d’èpoques diverses: Roma antiga, època medieval, modernista…

L’enfocament del blog és basa en el desplegament de continguts en articles aprofundint en els aspectes més interessants i utilizant les eines multimèdia necessàries per assolir la divulgació històrica del fet o indret d’una manera més efectiva.

A banda d’aquest blog, també em podeu seguir en d’altres canals com a facebook o a twitter:

www.facebook.com/tarracoguide

@tarragonaguide

També podeu posar-vos en contacte a: allanos@uoc.edu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s