Novel·la històrica: L’estació de Vicksburg

Per aquest Sant Jordi 2016, m’he atrevit a escriure una novel·la històrica que té com a temàtica principal l’esclavitud viscuda al segle XIX, concretament a Mississipí, en una ciutat anomenada Vicksburg que tingué gran importància en un episodi de la Guerra Civil nord-americana.

L'estació de Vicksburg

En el llibre s’explica l’existència d’una xarxa clandestina que es dedicava a ajudar els esclaus fugitius per aconseguir la seva llibertat dirigint-se cap al nord.

Harriet Tubman fou una esclava fugitiva que participà activament en aquesta xarxa clandestina; però el fet més destacable i admirable d’aquesta figura és que arriesgà la seva llibertat en diferents ocasions, tornant de nou cap al sud, per seguir alliberant a més esclaus.

Però la trama no només es produeix als Estats Units; a la novel·la també parlo de Tarragona, atès que el personatge principal és català i escull aquesta ciutat per realitzar una determinada activitat en un dels episodis ficticis del llibre.

En aquest apartat concret del llibre, es descriu la Tarragona del segle XIX, quan la Rambla Nova, tan sols era un embrió del que es coneixia com l’Esplanada i que nasqué tot enderrocant la muralla de Sant Joan. En el llibre es fa un recorregut imaginari començant per la Plaça dels Carros, antiga Plaça Olózaga; el carrer Apodaca i el carrer Unió, sense deixar de banda l’estació de tren.

promo1

Per tant, podeu incloure aquest títol en la llista de novetats per aquest Sant Jordi.Podeu trobar aquesta novel·la en l’apartat “llibres” d’aquest mateix bloc o en aquest enllaç: novel·la històrica per Sant Jordi 2016

També podeu adquirir aquest llibre en el següent enllaç:

ISBN:978-1-326-61951-0

Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

Anuncios